Vojvodinjo Kate je razburilo ravnanje njenega moža, povsem se je zlomila in planila v jok

Vojvodinjo Kate je razburilo ravnanje njenega moža, povsem se je zlomila in planila v jok (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2020

Pred časom je britansko javnost razburila novica, da je princ William že pomladi prebolel covid-19.

Princ je to dejstvo skrival pred javnostjo, saj je ni hotel dodatno razburiti. V istem času sta se s koronavirusom okužila tudi njegov oče, princ Charles in britanski premier Johnson. A ko se je razvedelo, so tuji tabloidi začeli objavljati razne podrobnosti o tem, kako je novico o Williamovi bolezni prenesla njegova soproga, vojvodinja Kate.

Neimenovani vir je za tabloid New Idea namreč razkril, da je bila Kate čisto iz sebe, ko je izvedela za okužbo. Vse skupaj pa je doseglo vrelišče, ko je ozkemu krogu prijateljev opisovala Williamovo stanje - izgubila naj bi nadzor nad seboj in začela neustavljivo jokati, na koncu pa je povsem kolapsirala.

Isti vir tudi navaja, da je prav vojvodinja vztrajala, naj princ javnosti razkrije, da je bil okužen. Kraljevi par naj bi se v minulih mesecih pogosto prepiral zaradi tega. Pred nekaj tedni je William končno popustil, saj njegova soproga tega ni več hotela prikrivati.

The Sun je pred kratkim poročal, kako je princ prenesel okužbo. "Virus ga je kar precej prizadel. Sprva je bil šokiran, saj je mlad in v dobri formi, a imel je težave z dihanjem, kar je povzročilo paniko v družini. Glede na to, da je tudi sam izkusil, kako neprijetno je lahko vse skupaj, podpira "lockdown" v Veliki Britaniji." To je še en dokaz več, da je res treba biti previden, saj bolezen resnično ne izbira.