Vojvodinjo Kate Middleton nekateri označili za slabo mamo, preverite, zakaj

Vojvodinjo Kate Middleton nekateri označili za slabo mamo, preverite, zakaj (foto: Profimedia) Profimedia
19. 8. 2020

Vojvodinjo, ki jo britanska javnost obožuje, je vedno spremljal sloves skrbne in predane mamice.

A zdaj naj bi - če je verjeti tujim tabloidom - sama vplivala na to, da je njen imidž postal nekolikanj drugačen. Nekateri so namreč prepričani, da se je neodgovorno vedla do svojih treh otrok, 7-letnega Georga, 5-letne Charlotte in 2-letnega princa Louisa.

In kje tiči razlog? Čeprav je družinica princa Williama pandemijo koronavirusa preživljala v samoizolaciji v Norfolku, sta Kate in William sklenila življenje svoje družine postopoma "vrniti" v normalo.

V zadnjih nekaj tednih sta se udeležila nekaj dogodkov, kamor sta odpeljala tudi otroke. Kraljevi par so videli v družbi otrok na keramičarski delavnici, kjer so se otroci zabavali med izdelovanjem predmetov iz keramike.

To pa je bil povod za označevanje Kate za neodgovorno - nekateri tabloidi so ji takoj očitali, da je neskrbna mama. Številni oboževalci pa so se spraševali, ali je odločitev vojvodinje, da sredi pandemije otroke odpelje v javnost.

Čeprav sta v zadnjem času tako Kate kot William poudarljala pomembnost skrbi za svoje zdravje in zdravje drugih ljudi, sta s tem dejanjem omajala zaupanje javnosti, še poročajo tabloidi.

Ja, spet se je izkazalo, da morajo kronane glave nadvse paziti na vsak svoj korak, in da se bodo vedno našli dežurni kritiki, ki bodo njihovo vedenje prikazali v drugačni luči.

Priporočamo