Vroč trač iz zakulisja serije Larina izbira

Vir: Lea
11. 10. 2013

V pred kratkim končani televizijski seriji Larina izbira, ki je bila priljubljena tudi v Sloveniji, sta bila Jakov, ki ga igra Ivan Herceg, in Nikša, ki ga upodab­lja Stefan Kapičić, najprej nasprotnika in sovražnika, nato pa se je njun odnos spremenil v prijateljstvo.

Vzrok za to je bila obakrat ljubezen in seveda glavna junakinja Lara, s katero sta bila oba poročena. Če se spomnimo, Nikša enkrat, Jakov pa kar dvakrat! V resničnem življenju pa sta igralca bila najprej prijatelja, nato pa ...

Usodna ženska

Za kamerami je namreč potekala drugačna zgodba. Prav nasprotna televizijski, četudi je tudi tokrat šlo za žensko in zaplete zaradi nje. A to pot ne zaradi Lare, čeprav sta moška protagonista ista. Tudi med Ivana Hercega in Stefana Kapičića je prišla mična gospodična. In poleg vsega ne katerakoli, ampak ženska, ki je bila v dolgoletni zvezi s Stefanom!

Stefan in oblikovalka Miranda Viđak sta bila par kar osem let, tudi med snemanjem Larine izbire. Prav v tem času pa naj bi se simpatije ali celo še več razvile med Mirando in Hercegom. Temnolasko iz Splita so namreč kar na lepem vse pogosteje videvali z igralcem, ki je upodabljal Jakova, in nič več s Stefanom. Tako so se hitro pojavile govorice in ugibanja, da je prav Stefanov soigralec kriv za konec njegove dolgoletne zveze.

Pobotana

Letos se je namreč razvedelo, da osemletna zveza med Stefanom in Mirando visi na nitki. O tem sta, čeprav na kratko, javno spregovorila tudi sama. Priznala sta, da sta preveč časa in prevečkrat ločena, saj imata vsak svoj poklic, in da sta zaradi Stefanovega bivanja čez lužo precej časa narazen, zato se njuna ljubezen ni mogla obdržati. Čeprav sta v zvezo in njeno ohranitev vložila veliko truda, sta se odločila, da gresta vsak svojo pot, in ob tem podala tudi izjavo, da ne živita več na skupnem naslovu.

Ali je bil siceršnji resnični razlog za to res sicer Lari večno zapriseženi Jakov, nihče od vpletene trojice ni ne potrdil ne zanikal in pravzaprav kljub vsemu še vedno ni znano. Vmes se je namreč končala tudi serija in so se člani ekipe posvetili vsak svojim obveznostim. Stefan Kapičić, denimo, je vmes odpotoval nazaj v Hollywood.

Zdaj pa je pricurljala novica, da naj bi se bivša golobčka znova našla. Kot je slišati, je bila večletna ljubezen vendarle močnejša, kot je kazalo, zaradi česar sta ponovno par. Jakov pa, če je bil v res­nici vmes v igri, je očitno preteklost.