Vroča Severina pozirala ZGORAJ BREZ in sprožila številna ugibanja o novi ljubezni

Vroča Severina pozirala ZGORAJ BREZ in sprožila številna ugibanja o novi ljubezni (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 11. 2021

Hrvaška zvezdnica vsekakor dobro zna vzbuditi pozornost.

Tokrat je Severina pritisk dvigovala s fotografijo, ki je verjetno nastala med njenimi počitnicami (preživela jih je na Maldivih). Na njej je zgoraj brez, a slikana je s hrbta. Oboževalci so bili nad videnim navdušeni, številni pa se ob tem sprašujejo, kaj se dogaja z njenim ljubezenskim življenjem.

FOTO: Kakšna preobrazba! Jasna Kuljaj se je odločila za modno pričesko te jeseni, samo poglejte jo

Pred časom sta z Igorjem Kojićem sporočila, da se ločujeta ter da podrobnosti o svoji zasebnosti ne bosta delila z javnostjo. Bila sta poročena šest let, a zdaj je ljubezni pač konec in sklenila sta, da gresta vsak po svoji poti.

Poleti so veliko ugibanja sprožili srbski mediji, ki so poročali, da je Severina zagledana v srbskega producenta Filipa Miletića, a čez čas so te govorice potihnile. Seveda bo čas pokazal svoje, medtem pa zvezdnica poskrbi, da oboževalci ne pozabijo na njo - tudi z vročimi objavami, ki v hladnih dneh marsikomu pogrejejo srce, če sodimo po komentarjih ob lepem prizoru.

Glede na to, da šteje lepa hrvaška pevka že skoraj pet desetletij, ji je treba priznati, da svojih let niti malo ne kaže. Za postavo skrbi z disciplinirano vadbo in prehrano, to pa se ji še kako obrestuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo