Vročeeeee! Osebni sluga kralja Karla III. marsikateri dami pognal kri v glavo, na kronanju je v svojem kiltu požel vso pozornost

Vročeeeee! Osebni sluga kralja Karla III. marsikateri dami pognal kri v glavo, na kronanju je v svojem kiltu požel vso pozornost (foto: Twitter/MakeAwish) Twitter/MakeAwish
10. 5. 2023

Ta čedni moški v kiltu je številnim ženskam zmešal glavo, in to z razlogom!

Kronanje kralja Karla III. še vedno močno odmeva, saj je bila v soboto pozornost javnosti usmerjena na ta dogodek. Udeležili so se ga številni visoki gostje, pa tudi pomočniki kraljeve družine. Nekateri med njimi pa so naravnost presneto čedni! Tako kot kraljev asistent, ki je s svojo pojavo naravnost obnorel prisotne dame, pa tudi tiste, ki so si kronanje ogledale po malih zaslonih.

Morda vas še zanima: Mama Luke Dončića je v tej družbi uživala, kot že dolgo ne, ni mogla skriti svojega veselja

In kdo je ta postavni moški? Gre za Jonathana Thompsona, ki je delal že za pokojno kraljico Elizabeto II. Nosil je svečano obleko s kiltom, hodil pa je tik za Karlom III. Ob njem je tudi bil ves čas slovesnosti. Thompson šteje 39 let in je vojaški častnik. Prijatelji ga kličejo Johnny, njegove fotografije pa so se takoj pojavile na družbenih omrežjih.

Med njegovimi nalogami so pomoč kralju in kraljevi družini, skrb za kraljeve kočije in avtomobile, udeležbo na javnih dogodkih in druga asistenca monarhu. A kljub temu, da ima ogromno oboževalk, ima oči samo za eno damo - srečno je poročen z marketinško strokovnjakinjo Caroline in imata dva otroka.

  • Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.