Vse bolj so glasne govorice, da Kate Middleton na tak način ne bo več opravljala kraljevih obveznosti

6. 6. 2024
Deli

Vse se zdi, da bo vloga Kate Middleton po prihodu nazaj v javnost precej drugačna.

Še vedno ni znano, kdaj se bo Kate Middleton vrnila k svojim kraljevim dolžnostim, pa tudi, kako bo videti njena vrnitev v javnost. Minilo je že 5 mesecev, odkar je nismo videli, vprašanje pa je, kdaj se bo najljubša vojvodinja spet vrnila h kraljevim obveznostim. Nenehno se govori o vrnitvi Kate Middleton, resnica pa je, da čaka na zeleno luč zdravnikov, ki skrbijo za njeno zdravje. Čeprav večina verjame, da se bo kmalu vrnila k svojim dolžnostim, UsWeekly poroča, da bodo njene kraljeve dejavnosti odslej morda videti povsem drugače.

"Morda se nikoli ne bo vrnila v vlogo, v kateri so jo ljudje videli prej," je razkril vir in dodal, da Kate Middleton ocenjuje, v katerih dejavnostih bo lahko sodelovala, ko se vrne. Poleg tega poznavalci ugotavljajo, da bodo njeni angažmaji odslej manj pogosti kot sicer in da bo vse skrbno uravnoteženo, da se vojvodinja ne bo preveč utrudila.

Minili so skoraj trije meseci, odkar je Kate Middleton prek videosporočila objavila, da je zbolela za rakom, zdaj pa so se pojavile govorice, da se bo morda pridružila svoji družini na slovesnosti 'Trooping the Colour'. Najljubši kraljevi dogodek običajno zbere vso družino na balkonu Buckinghamske palače, Kate pa se jim bo pridružila, če se bo tisti dan počutila dovolj močna.

Princesa Kate je nedavno v video posnetku sporočila, da je v zgodnji fazi zdravljenja po tem, ko so ji odkrili raka. Priznala je, da je bilo odkritje velik šok, a je zagotovila, da se počuti dobro in da je vsak dan močnejša. Podrobnosti Kensingtonska palača ni razkrila, so pa zatrdili, da so prepričani, da bo princesa popolnoma okrevala. V izjavi so sicer pojasnili, da ob januarski abdominalni operaciji ni bilo znano, da gre za raka, vendar so preiskave po operaciji pokazale, da je bil rak prisoten.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu