Vse to je o kraljevi družino povedal princ Harry v pogovoru, za katerega ni vedel, da bo javno objavljen

Vse to je o kraljevi družino povedal princ Harry v pogovoru, za katerega ni vedel, da bo javno objavljen (foto: Profimedia) Profimedia
16. 3. 2020

Princ Harry je nedavno dobil telefonski klic, a se mu verjetno ni niti sanjalo, da na drugi strani ni tisti, za katerega je mislil, da je.

Princ Harry je nedavno prejel telefonski klic in se pogovarjal o številnih stvareh, med drugim pa tudi o tem, kakšni občutki ga prevevajo ob odhodu iz britanske kraljeve družine.

Po pisanju revije People je princ Harry mislil, da ima na drugi strani telefonske žice mlada okoljevarstveno aktivistko Greto Thunberg in njenega očeta Svanteja Thunberja, a temu ni bilo tako, v resnici je govoril z ruskima You Tube šaljivcema Vladimirjem Kuznetsovim in Alexeyjem Stolyarovim.

Prvi pogovor se je po poročanju revije People zgodil na novoletni večer, drugi pa 22. januarja. Po poročanju Good Morning America je omenjena dvojica v preteklosti za nos potegnila tudi Eltona Johna in Bernie Sanders.

"Včasih pravilna odločitev ni ravno najlažja. To je bila pravilna odločitev za najino družino. Mislim, da je na svetu hudičevo veliko ljudi, ki se ne more poistovetiti z najino odločitvijo, da sva se odločila družino postaviti na prvo mesto. Ni lahko, a začela bova novo življenje," je dejal princ Harry v telefonskem pogovoru.

"Povem vam, da poroka s princem ali princeso ni tisto, kar mnogi mislijo, da je. Vmes je veliko različnih odtenkov in veliko puzlov, ki so potrebni za sestaviti sestavljanko."

Princ Harry je v nadaljevanju povedal tudi to, da z Meghan nimata prav nobenih obžalovanj. "Ne, ne mislim, da nama je zdaj veliko bolje. Pozabljate, da sem bila 10 let v vojski in da sem veliko bolj normalen, kot pa to želi verjeti moja družina."

Priporočamo