Vse to v času koronavirusa dela Meghan Markle, da bi se zaščitila pred virusom

Vse to v času koronavirusa dela Meghan Markle, da bi se zaščitila pred virusom (foto: Profimedia) Profimedia
19. 3. 2020

Vojvodinja Meghan Markle je v velikem strahu pred koronavirusom in zato dela vse, da ne bi prišlo do okužbe in da bi njena družina ostala zdrava.

Princ Harry in Meghan Markle sta se nedavno vrnila v Kanado, potem ko sta se za kratek čas vrnila v London, kjer sta opravila še zadnje kraljeve obveznosti.

Takoj po povratku iz Velike Britanije sta odšla v izolacijo in od zdaj večino časa preživljata v svojem razkošnem domu v Kanadi, kjer živita z malim princem Archijem, ki iz dneva v dan postaja večji raziskovalec.

A, če sta Meghan in Harry mislila, da ju po koncu kraljevega življenja čaka mirno obdobje, sta se močno zmotila, saj trenutno ves svet trepeta pred koronavirusom.

"Meghan ves čas skrbi za to, da bi vsi ostali zdravi in da se nihče ne bi okužil. Svojemu osebju je tako naročila, da nosijo maske in zaščitne rokavice, še posebej to velja za tiste, ki odhajajo po nakupih. Le nekaj redkih ljudi iz njenega osebja lahko stopi v stik z njo, Harryjem in Archiejem," je za ameriške medije razkril neimenovani vir.

Še posebej zaskrbljen je princ Harry, saj ga skrbi za zdravje njegove babice, 93 letne kraljice Elizabete, ki je v najbolj rizični skupini zdaj, ko razhaja koronavirus.

"Princ Harry in Meghan sta zelo hvaležna, da sta imela priložnost videti družino še preden se je virus začel nenadzorovano širiti. Zdaj, ko sta v Kanadi, sta ves čas v stikih z njuno družino v Londonu in upata, da bodo vsi ostali zdravi," je še dodal vir.

Priporočamo