Vsi govorijo o teh čevljih, ki jih je nosila Melania Trump

Vsi govorijo o teh čevljih, ki jih je nosila Melania Trump (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2018

Ameriška prva dama, Melania Trump, je znana po svojem izostrenem modnem okusu, ki nikoli ne razočara. Tokrat je modne kritike še posebej navdušila.

Črno-bela kombinacija velja za večno klasiko, zato na njo prisega tudi ameriška prva dama Melania Trump. Tokrat se je na uradnem dogodku pojavila v elegantnih belih hlačah in zraven izbrala bele superge Stan Smith, ki jih obožuje tudi Victoria Beckham, kakor tudi švedska kraljica Victoria. Omenjeni čevlji veljajo za pravi modni hit letošnjega poletja, modni kritiki pa so bili navdušeni, kako odlično jih nosi lepa prva dama ZDA.

Melania se je znova pojavila v centrih za imigrante na meji z Mehiko, kjer je obiskala številne družine in jim namenila nekaj vzpodbudnih besed.

Melania se je med svojim prejšnjim obiskom mehiške meje znašla v velikem medijskem škandalu, ko je nosila jakno modne hiše Zara, na kateri je pisalo: "Meni je zares vseeno, kaj pa vam?"

Takrat so mnogi ugibali, komu je bilo takšno sporočilo namenjeno, številni so bili zgroženi, ker so menili, da je Melania takšno sporočilo namenila imigrantom na meji z Mehiko, ki ilegalno prečkajo mejo z ZDA. Kasneje je predsednik ZDA, Donald Trump, pojasnil, da je bilo sporočilo namenjeno medije, nad katerimi je družina Trump močno razočarana.