Vsi se sprašujejo, komu je Kate Middleton namenila takšen pogled?

Vsi se sprašujejo, komu je Kate Middleton namenila takšen pogled? (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2018

Kraljeva poroka je zagotovo presegla vsa pričakovanja, princ Harry in Meghan Markle pa sta na svoj poročni dan naravnost blestela. Družabna omrežja po poroki leta kar gorijo, nihče pa ni spregledal začudenega pogleda vojvodinje Kate Middleton tekom kraljeve poroke.

Vojvodinja Kate Middleton na kraljevi poroki ni imela večje vloge, takšna je bila želja princa Harryja in Meghan Markle, saj je šele nedavno rodila tretjega otroka, zato je nista želela še dodatno obremenjevati.

Na poroki je sedela ob ženi princa Charlesa, Camilli Parker Bowles in pozorno spremljala nagovor, ki ga je imel ameriški pridigar Michael Curry iz episkopalne cerkve. Njegov nagovor vsekakor ni ostal neopažen, saj je bil izjemno čustven, tekom govora pa se je spomnil tako borca za pravice temnopoltih Martina Luthera Kinga mlajšega, kakor tudi suženjstva.

Nekateri so njegov govor sprejeli z odobravanjem, spet drugi so se mu malce čudili. In kot vse kaže, je bila med slednjimi tudi Kate Middleton, ki je tekom govora večkrat zavila z očmi. Na družabnih omrežjih je hitro postala viralen hit, še dan danes pa ni jasno ali je bil takšen pogled zares namenjen pridigarju Michaelu Curryju ali morda komu drugemu.