Vsi se sprašujejo, zakaj Kate Middleton ni nosila zaročnega prstana

Vsi se sprašujejo, zakaj Kate Middleton ni nosila zaročnega prstana (foto: Profimedia) Profimedia
30. 1. 2020

Britanska vojvodinja Kate Middleton ob nedavnem obisku ene od londonskih bolnišnic ni nosila zaročnega prstana, ki je nekoč pripadal princesi Diani.

Ko je vojvodinja Kate Middleton nedavno obiskala bolnišnico Evelina London, so številni opazili, da ta dan ni nosila svoje zaročnega prstana, ki je nekoč pripadal princesi Diani.

Kate je tokrat nosila samo svojo poročni prstan, na njeni roki pa ni bilo ikoničnega zaročnega prstana, ki ga krasijo safir in diamanti. Nekoč je pripadal princesi Diani, ki ga je takrat izbrala kar iz kataloga.

A razlog, zakaj Kate na roki ni imela nakita, je povsem tehnične narave. Vse je v skladu z bolnišničnim pravilnikom, ki zahteva, da imajo obiskovalci na sebi čim manj nakita, saj si morajo pred vstopom na oddelek temeljito umiti roke, kar pa v primeru nošenja številnega nakita močno upočasni celoten proces.

Kate se je tudi v preteklosti že odločila, da je na bolnišnične dogodke prišla brez zaročnega prstana, da bi tako kar čim manj oteževala celotno bolnišnično proceduro.

Priporočamo