Vsi se sprašujejo, zakaj na naslovnici ni tudi Davida Beckhama

David trenutno živi v mondenem pariškem hotelu, soproga Victoria in njuni štirje otroci pa so v Londonu.   
 (foto: Shutterstock) Shutterstock
5. 9. 2018

Victoria Beckham na zadnji naslovnici za revijo Vogue pozira samo s svojimi otroki, o njenem možu Davidu Beckhamu pa ni ne duha ne sluha.

Modna oblikovalka Victoria Beckham je za Vogue spregovorila o domnevni krizi v zakonu z Davidom Beckhamom, na naslovnici pa je pozirala samo v družbi svojih otrok in seveda so se takoj pojavile govorice, da nekaj hudo škripa pri Beckhamovih.

V pogovoru za Vogue se je tako razgovorila tudi po govoricah, da naj bi se ločevala, a vse se zdi, da je njen zakon močnejši kot kdajkoli prej. "Ljudje si že 20 let izmišljujejo stvari o najinem zakonu. Z Davidom sva se že navadila govoric in jih zdaj samo še ignorirava in se obnašava kot, da se nič ni zgodilo," je dejala Victoria.

David in Victoria sta skupaj že 20 let in zdi se, da njunemu zakonu ne more prav nič do živega. "Bi kdo od naju danes stal na tej stopnički v življenju, če se ne bi spoznala pred toliko leti in ostala skupaj vsa ta leta," je bila odločna Victoria in dodala, da je vse v družini in da so skupaj vsekakor močnejši kot bi bili kot posamezniki.