Vsi si želijo biti prijatelji z Meghan Markle in Harryjem, za zdaj je to uspelo Jennifer Lopez

Vsi si želijo biti prijatelji z Meghan Markle in Harryjem, za zdaj je to uspelo Jennifer Lopez (foto: Profimedia) Profimedia
12. 2. 2020

Meghan Markle in princ Harry sta v Hollywoodu trenutno izjemno popularna in vsi si želijo biti v njuni družbi.

Ni jih malo, ki si v tem trenutku želijo, da bi bili prijatelji s kraljevim parom. Meghan Markle in princ Harry sta trenutno med najbolj zaželenim slavnim parom v Hollywoodu.

Ameriški mediji so se razpisali, da naj bi si Angelina Jolie in Jennifer Aniston pred časom celo skočili v lase, ker sta kar tekmovali, katera bo prej postala prijateljica kraljevega para. Na koncu je "zmagala" Jennifer, ki je nedavno sedela poleg kraljevega para na zasebni večerji v Miamiju, kjer je imel princ Harry govor o pomembnosti duševnega zdravja.

Po poročanju spletnega portala Page Six sta se Harry in Meghan odlično ujela z Jennifer Lopez in njenim zaročencem Alexom Rodriguezom. "Kraljevi par se je odlično ujel z Jennifer in Alexom. Jennifer je kraljevi par celo povabila domov, da bi se mali Archie lahko igral z njenimi otroci," je poročal omenjeni portal.

Vse se zdi, da hollywoodske zvezdnice kar tekmujejo, katera bo večja prijateljica kraljevega para in verjetno to še kako godi Meghan Markle, ki nikoli ni skrivala, da obožuje blišč in hollywoodske luči.