Vsi si želijo nos, kot ga ima Meghan Markle

Vsi si želijo nos, kot ga ima Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2018

Meghan Markle je že pred poroko s princem Harryjem postala prava modna ikona, njene obrazne poteze pa so tudi pri lepotnih kirurgih vse bolj priljubljene.

Priljubljeni hollywoodski lepotni kirurg Dr. Stephen T. Greenberg je nedavno dejal, da je nos bodoče žene princa Harryja skoraj tako priljubljen, kakor obrazne poteze slavnih sester Kardashian. "Že zadnjih šest mesecev me paicenti sprašujejo, če jim lahko oblikujem nos kot ga ima Meghan Markle. Zdaj, ko je postala medijsko še bolj izpostavljena, pa je povpraševanje le še večje. Danes je že skoraj tako priljubljena, kakor sestre Kardashian, ki so bile dolgo časa številka 1," je bil iskren Greenberg.

Meghan je izjemno priljubljena tudi pri modnih kritikih, ki se vedno znova navdušujejo nad njenimi modnimi kombinacijami. Vse karkoli obleče, v hipu postane modni hit, ženske po vsem svetu pa zvesto sledijo njenemu stilu, ki je za zdaj brez napake.

V zadnjem času so najbolj glasna ugibanja o tem, kateri modni oblikovalec bo imel to čast, da bo oblikoval njeno poročno obleko. Kljub temu, da so mediji nekaj časa namigovali, da bo to Vera Wang, pa se je zdaj izkazalo, da temu ne bo tako, saj je modna oblikovala že zanikala takšne medijske napise.