Warren Beatty naj bi seksal z več kot 12.000 ženskami!

Warren Beatty naj bi seksal z več kot  12.000 ženskami! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
29. 11. 2017

Če iščemo hollywoodskega rekorderja v tem, s koliko ženskami je spal, je zagotovo igralec Warren Beatty na vrhu lestvice. Spal naj bi namreč s kar 12.000 ženskami ...

Danes je to seveda le spomin, saj ga je na koncu ukrotila igralka Annette Benning, poleg tega ima danes igralec že 80 let. Nedolžnost je izgubil, ko je imel 20 let, dokaj pozno, za številko, ki jo je nato dosegel. Med lepoticami, ki jih je zapeljal, so bile največje zvezdnice, kot so Natalie Wood, Brigitte Bardot, Faye Dunaway, Elizabeth Taylor, Candice Bergen, Diane Keaton, Madonna, Angie Dickinson, Jane Fonda, Anjelica Houston, Joan Collins in seveda številne druge. Ni zaman naslov njegove biografije Kako sem zapeljal Ameriko. Njegov pohod se je končal leta 1992, ko se je poročil z igralko Annette Benning, s katero ima tudi štiri otroke. Seveda tudi Warren sam ne ve imen vseh lepotic, ki so grele njegovo posteljo. Nekatere samo eno noč, nekatere so se zadržale nekoliko dlje.

Warren Beatty: Seksal z več kot  12.000 ženskami

Med njimi tudi Joan Collins, s katero je bil nekaj časa v zvezi. Z njim je celo zanosila, a se je raje odločila za splav. Bila sta celo zaročena, a se seveda tudi to ni obneslo. Med njima je bilo veliko seksualne energije, ona pa je bila v tistem času že uspešna igralka, medtem ko se je sam še prebijal na filmu. Njegova sestra, tudi slavna igralka, Shirley MacLaine, je nekoč dejala. "Če se premika in je ženska, se bo zagrel zanjo."

Ko se je razšel z Joan, se je takoj ogrel za lepo Natalie Wood. A tudi ona ga ni mogla ukrotiti. Med njegovimi trofejami se je znašla takrat 16-letna Cher. Ko so jo vprašali, zakaj je podlegla njegovemu šarmu, je dejala, da zato, ker so bile vse njene prijateljice nore nanj. "Hotela sem odkriti, kaj je tisto, kar ženske privlači. A me ni prepričal. Tehnično je bil dober, to pa je bilo tudi vse. Ni mi bilo do tega, da bi se ponovno srečala," je pozneje dejala pevka. 

Besedilo: Sandra bratuša // Foto: Foto: Profimedia

Priporočamo