Weston Cage povzroča številne preglavice svojemu očetu Nicolasu Cageu

Weston Cage povzroča številne preglavice svojemu očetu Nicolasu Cageu (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
20. 2. 2017

Weston Cage, sin hollywoodskega zvezdnika Nicolasa Cagea, je svojemu slavnemu očetu v preteklosti povzročil že kar precej preglavic. Leta 2014, ko je dobil sinčka, se je zdelo, da se je končno umiril, a očitno še zdaleč ni tako ...

Triinpetdesetletni igralec in filmski producent Nicolas Cage se je prav gotovo zgrozil ob novici, ki je pred kratkim polnila tabloide. Njegovega sina Westona Cagea so po tem, ko je povzročil prometno nesrečo, namreč lovili policisti, ki so ga tudi ujeli in aretirali zaradi vožnje pod vplivom opojnih substanc. Da se je to res zgodilo, so za ameriški spletni portal people.com potrdili tudi losangeleški policisti.

Pa pojdimo lepo po vrsti. Po poročanju omenjenega portala je v soboto, 4. februarja, v San Fernando Valleyju prišlo do manjše prometne nesreče, v katero je bil vpleten 26-letni Weston. Glasbenik in igralec je sprva storil to, kar je v takšnih primerih tudi treba storiti – stopil je iz avta in si z voznikom drugega avta izmenjal osebne podatke. Tik preden so na prizorišče nesreče prispeli policisti, pa se je usedel v avto in oddrvel. Seveda so se možje postave podali za njim in sledila je divja 'dirka', ki se je po dobrem kilometru končala z novo nesrečo. Weston je namreč izgubil nadzor nad svojim vozilom, se zaletel v več parkiranih avtomobilov in podrl nekaj prometnih znakov, nato pa zapeljal na vrt pred neko hišo in se na koncu zaletel v drevo. Policisti so ga aretirali in odpeljali v pripor, ki pa ga je po plačilu varščine v višini 30 tisoč dolarjev zapustil. Ali se je Weston za volan dejansko usedel vinjen oziroma pod vplivom mamil, bo pokazal krvni test.

Weston je svojemu slavnemu očetu v preteklosti povzročil že kar precej sivih las. O njem se je med drugim veliko pisalo in govorilo poleti 2011, ko so ga aretirali zaradi nasilja v družini. Pretepel je namreč svojo tedanjo ženo Nikki Williams, se porezal po rokah in grozil, da se bo vrgel z balkona. Policisti, ki so že pred tem dogodkom večkrat posredovali zaradi medsebojnih fizičnih obračunavanj, so ga odpeljali v pripor, iz katerega pa so ga po plačilu varščine v višini 50 tisoč ameriških dolarjev izpustili. Poleg tega je imel več let težave z odvisnostjo od alkohola, zaradi katerih se je leta 2013 zdravil v kliniki. Leto dni pozneje, natančneje 1. julija 2014, je s svojo sedanjo ženo Danielle dobil sinčka Luciana Augustusa, in takrat smo upravičeno pomislili, da se bo končno umiril, a sodeč po najnovejšem incidentu, se žal zdi, da mladi mož preprosto ne more iz svoje kože.

Tim Jeras