Whitney Houston je imela razmerje z Eddiejem Murphyjem

7. 12. 2019
Deli
Whitney Houston je imela razmerje z Eddiejem Murphyjem (foto: Profimedia)
Profimedia

Po besedah njene bivše ljubimke naj bi se Whitney pred hišo Murphyja prikazala le v spodnjem perilu in krznenem plašču in ga tako skušala zapeljati.

Zaradi njegove zavrnitve je več dni pretirano uživala drogo. Njena bivša ljubimka Robyn Crawford (55) trdi, da se je pevka odločila Eddieja presenetiti in se je pojavila pred njegovo hišo s torto, oblečena le v plašč in seksi spodnje perilo. Toda Eddie je poslal prijatelja, ki ji je povedal da je "zaposlen" in da naj malo razmisli o svojem samospoštovanju.

Takrat je bila Whitney v zvezi tudi s pevcem Bobbyem Brownom (50), s katerim se je kasneje poročila (poročena sta bila od leta 1992 do 2007), vendar naj bi bila vedno bolj naklonjena Murphyju. O tem je Robyn Crawford tudi napisala knjigo z naslovom A Song For You: My Life With Whitney Houston.

Pevka naj bi prvič poizkusila kokain pri 14 letih. Leta 2012 se je utopila v kadi. Takrat je bila stara 48 let. K njeni smrti sta prispevala srčna bolezen in kokain. Robyn je v knjigi zapisala tudi, da Whitney ni izgledala kot nekdo, ki jemlje drogo, vendar sta kot najstnici kokain vzeli skupaj in postali odvisni. Robyn je nehala delati za pevko leta 2000, po tem, ko ji je ni uspelo prepričati, da bi odšla na rehabilitacijo.

Takrat je Whitney začela zavračati nastope in manjkati na snemanjih. Na noč njene smrti se je predozirala s kokainom in marihuano. Bobbi Kristina, hči Whitney in Bobbyja, je umrla dve leti za mamo v starosti 22 let, 6 mescev po tem, ko so jo nezavestno našli v kadi. Bobbi Kristina je po mami podedovala 115 milijonov dolarjev vreden imperij, a si od izgube ljubljene mame nikdar ni zares opomogla. Ob njeni smrti je dobila napad anksioznosti, pozneje se je borila z depresijo in uživala mamila.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik