Will Smith in Jada Pinkett Smith o govoricah, da sta bila svingerja

30. 10. 2018
Deli
Will Smith in Jada Pinkett Smith o govoricah, da sta bila svingerja (foto: Profimedia)
Profimedia

Znan igralski par v zadnjem času pogosto govori o svojem 20-letnem zakonu. Gre za enega znamenitih hollywoodskih parov, ki pa mu niso bile prihranjene razne govorice.

Pogosto se je omenjalo, da sta Will in Jada pravzaprav scientologa in svingerja, ter da je skrivnost njunega - za Hollywood tako netipičnega - dolgega zakona pravzaprav ta, da imata "odprt" zakon. Pod to definicijo pa spada seks z drugimi ljudmi, pod pogojem, da je druga polovica seznanjena z vsakim takim srečanjem.

Par je o teh govoricah odkrito spregovoril v šovu "Red Table Talk", ki ga sicer vodi Jada. "Najprej razjasnimo govorice. Nikoli nisva bila ne scientologa in ne svingerja," je dejal 50-letni Will.

"Veste, zakaj se nikoli nisem ločil? Zato, ker nisem našel take, kot je Jade," je še dejal slavni igralec. Hkrati pa je priznal, da se v njunem zakonu nista cedila samo med in mleko. Med gostovanjem v oddaji, ki se je je udeležila tudi njuna hčerka Willow, je dejal: "Bila so obdobja, ko bi se tvoja mama zbudila in jokala 45 dni skupaj, jaz pa sem začel pisati dnevnik." Jade pa je na to odgovorila: " Zamudil si nekatere dneve."

Kakor koli že, očitno je, da je med njima kljub impresivni zakonski kilometrini še veliko ljubezni, sicer se ne bi mogla soočiti z vsemi pastmi in govoricami, ki jih prinaša planetarna priljubljenost in prepoznavnost.

 

 


 

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec