Will Smith in Jada Pinkett Smith: Otroka na oblasti

27. 4. 2011 | Vir: Lea
Deli
Družina Smith

Zdi se, da je za igralca Willa Smitha in njegovo soprogo Jado Pinkett Smith kariera otrok pomembnejša od lastnega uspeha.

Že kar nekaj časa je minilo od takrat, ko so oboževalci ob rdečih preprogah vreščali in se prerivali, da bi dobili avtogram Willa Smitha in njegove žene Jade. Za vzbujanje pozornosti danes namreč bolj skrbita njuna otroka, 12-letni Jaden in 10-letna Willow. Kot stara in prekaljena mačka se otroka fotografirata z oboževalci in dajeta intervjuje novinarjem, medtem ko slavna starša iz druge vrste opazujeta dogajanje. In to počneta iz dobrega razloga.

Starša začasno prekinila karieri

Smithova sta dolgo časa pilila kariero otrok in se zaradi tega omejevala na področju lastnih karier. Will si je privoščil triletni premor, med katerim ni snemal filmov, ampak je bil dejaven le kot producent, poleg tega pa je sinu predstavljal najvplivnejše hollywoodske filmske ustvarjalce.

Jada pa se je žrtvovala tako, da se je odpovedala karieri vodje glasbene skupine Wicked Wisdom, in je pred kamero stala le še takrat, ko je snemala televizijsko serijo Hawthorne. Vložek slavnih staršev se je hitro poplačal – Jaden je že pri treh letih debitiral na velikem platnu v filmu Možje v črnem 2, dokončni preboj v filmski svet pa je doživel ob očetu v drami V iskanju sreče.

Tudi s filmom Karate Kid, ki ga je produciral Will, je Jaden poskrbel, da so se kinematografske blagajne pošteno napolnile. Na drugi strani je njegova sestrica Willow podpisala pogodbo z založbo Label Roc Nation, ki je v lasti slovitega raperja Jay-Z-ja, trenutno potuje po svetu v okviru turneje Justina Bieberja, saj je njegova ‘predpevka’, že zdaj pa se vidi kot edina prava naslednica vzornice Lady Gaga.