Will Smith in njegova pot od igralca do voditelja

Will Smith in njegova pot od igralca do voditelja (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
21. 12. 2017

Will Smith se bo za spremembo iz igralca in pevca prelevil v voditelja.

Na TV-programu National Geographic bo namreč vodil novo serijo oddaj Tista čudna krogla, ki govori o našem planetu. Novičko je sicer pred dnevi sporočil tudi svojim oboževalcem na Facebooku, s katerimi je delil predstavitveni video oddaje, ki sta jo ustvarila režiser Darren Aronofsky in producentka Jane Root, ki se sodelovanja z Willom prav tako veselita.

"Navdušen sem, da bo voditelj v seriji Will Smith. S svojo karizmo, inteligenco in človečnostjo bo veliko prispeval k projektu in pozdravil gledalce v edinstveni zgodbi o osupljivih čudežih, ki omogočajo življenje na Zemlji," je povedal Darren.

Sicer pa bo serija Tista čudna krogla govorila o našem planetu, polnem notranjih povezav, o tem, zakaj je tako poseben, edinstven po izobilju življenja v večinoma neznani, vendar neusmiljeni vesoljski areni. V seriji pa bodo sodelovali tudi astronavti, med katerimi so Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison, Jerry Linenger, Mike Massimino, Leland Melvin, Nicole Stott in Peggy Whitson, ki nam bodo zaupali svoje edinstvene zgodbe in osebne spomine na planet, kot so ga videli iz vesolja. 

Foto: Profimedia

Priporočamo