Will Smith: Njegov sin je zelo shujšal, sam pa se je zredil

26. 9. 2019
Deli
Will Smith in Jada Pinkett Smith (foto: Foto: Profimedia Profimedia, Afp)
Foto: Profimedia Profimedia, Afp

Nekoč priljubljen in znan zaradi svojega lika v seriji Princ z Bel Aira, danes pa zvezdnik, znan po filmskih uspešnicah, Will Smith, je dopolnil 51 let.

Njegova priljubljenost ni nič manjša, še vedno ga lahko vidimo med glavnimi igralci filmov, ki polnijo kinematografske blagajne.

Vsa družina je pred kratkim gostovala v oddaji Red Table Talk, ki jo vodi njegova žena, Jada Pinkett Smith. V njej je Will prostodušno razkril zadevo iz zasebnega življenja, o kateri doslej ni govoril. Gre za reč, ki pesti marsikoga - za neurejeno prebavo.

"Včasih tri dni ne grem na veliko potrebo," je dejal Will. Njegov sin Jaden pa mu je takoj vrnil žogico in hudomušno odgovoril: "Zato pa tvoj prdec smrdi."

Will sicer velja za postavnega igralca, ki skrbno pazi na svojo težo in postavo, a med počitnicami se je zredil. Rekel je, da je imel 102 kilogramov, saj je za zajtrk pojedel kar štiri muffine. "Jada in hčerka Willow sta me zato klicali bajsi. Nočem, da bi me družina klicala bajsi," je še dejal Will. Po tem je začel bolj paziti na svoje zdravje in jesti hrano, ki je primerna zanj.

Medtem ko se je Will zredil, je njegov sin Jaden zelo shujšal, kar je njegove starše močno skrbelo. Jaden se namreč mudi na turneji, med katero promovira svoj novi glasbeni album. Postal je vegan, neredno se je prehranjeval, užival je premalo beljakovin, posledice pa so se hitro poznale na njegovem telesu in zdravju. Bil je videti shiran. Zato sta Jada in Will poiskala pomoč za sina - pogovoril se je z nutricionistom in začel bolj paziti na svojo prehrano.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik