Will Smith v dokumentarcu o izjemni zgodbi o Zemlji

Will Smith v dokumentarcu o izjemni zgodbi o Zemlji (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
7. 2. 2018

Will ni le igralec, ampak tudi podjetnik. Leta 1998 je z Jamesom Lassiterjem ustanovil podjetje za produkcijo in management Overbrook Entertainment, z ženo Jado pa je ustanovil Will & Jada Smith Family Foundation, neprofitno dobrodelno organizacijo.

Igralec Will Smith nas bo na programu National Geographic že marca presenetil z znanstvenim naravoslovnim potovanjem, s katerim bo zagotovo navdušil še tako zahtevnega gledalca. Will bo namreč vodnik v seriji priznanega filmskega ustvarjalca Darrena Aronofskyja, ki bo imela deset delov.

Serija na novo definira naravoslovni in znanstveni žanr z epskim potovanjem, ki so ga posneli v 45 državah na šestih celinah in v zunanjem vesolju.  Zbrali so elitno skupino astronavtov, da bi skozi edinstveno izkušnjo v zunanjem vesolju povedali izjemno zgodbo o Zemlji.

Serija Tista čudna krogla je izjemna zgodba o Zemlji, Darren Aronofsky pa se veseli sodelovanja z enim od svojih najljubših igralcev. "Navdušen sem, da bo vodnik v seriji Will Smith. S karizmo, inteligenco in človečnostjo bo veliko prispeval k projektu in pozdravil gledalce v edinstveni zgodbi o osupljivih čudežih, ki omogočajo življenje na Zemlji," je povedal.

Foto: Profimedia