Willa Smitha skrbi za zdravje njegovega sina: Fant se je izstradal

US actor Will Smith and his wife actress Jada Pinkett Smith attend the World Premiere of Disney’s “Aladdin” at El Capitan theatre on May 21, 2019 in Hollywood., Image: 435502202, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP (foto: Profimedia) Profimedia
24. 9. 2019

Jaden Smith, 21-letni sin hollywoodskega igralca Willa Smitha in njegove soproge Jaden Pinkett Smith, je v stiski.

Jaden je mladi pevec, ki veliko pozornosti posveča svoji glasbeni karieri. Ker je njegovo življenje zato precej stresno, je to pustilo tudi posledice. Pred kratkim je namreč objavil nov album, trenutno pa se mudi na turneji po ZDA.

Jaden Smith

Njegova mama Jaden vodi pogovorno oddajo, v kateri je razkrila, da sta z možem Willom morala ukrepati: "Jaden je zdaj vegan. Ugotovila sva, da ne uživa dovolj beljakovin." Will pa je dodal: "Zelo je shujšal, videti je izčrpano. Imel je podočnjake, njegova koža je sivkasta. Bila sva zelo živčna."

Jaden je sam priznal, da se ni pravilno prehranjeval. Zaradi stradanja je zbolel, zaradi stresa pa ni mogel spati. Lani je zaradi slabosti dvakrat končal v bolnišnici. Will je priznal, da ima sin težave, a je po pogovoru s strokovnjaki začel živeti po njihovih nasvetih. Njegovi domači upajo, da si bo povsem povrnil moči in pridobil kakšen kilogram.