William in Catherine: Smrt sestre močno obžalujeta

Vir: Govori.se
7. 12. 2012

Medicinska sestra, ki sta jo avstralska radijska voditelja z ukano prepričala, da jima je izdala zaupne podatke o Catherininiem zdravstvenem stanju, naj bi storila samomor.

Jacinta Saldanha je v bolnišnici King Edward VII delala štiri leta in je bila med osebjem in pacienti zelo priljubljena. Jacinta, sicer mati dveh otrok, naj bi storila samomor, in to le dva dni po potegavščini. V bolnišnici so zaradi dogodkov pretreseni, proti njej pa zaradi tega, ker je bila žrtve potegavščine, niso nameravali ukrepati.

Naj spomnimo: avstralska radijska voditelja sta v bolnišnico poklicala na dan ko se je razvedelo, da so vanjo sprejeli Catherine. Izdajala sta se za princa Charlesa in Camillo, Jacinta pa jima je popolnoma nasedla. Njuna radijska postaja je v sporočilu za javnost zapisala, da globoko obžalujejo tragično smrt sestre Saldanha, mnogi pa že zahtevajo, da voditelja Michaela Christiana in voditeljico Mel Greig takoj odpustijo. Na twitterju sta tudi deležna komentarjev, v katerih jima sledilci sporočajo, da sta si roke umazala s krvjo.

Na smrt priljubljene medicinske setstre sta se odzvala tudi Catherine in William. V sporočilu za javnost sta zapisala, da sta globoko užaloščena in da sočustvujeta z Jacintinimi svojci.

Priporočamo