William & Kate - vse za čim večjo zasebnost

Na prireditvi ob dnevu duševnega zdravja. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
31. 10. 2015

Ker želita princ William in vojvodinja Kate svoji družini zagotoviti čim več zasebnosti med božičnimi in novoletnimi prazniki, sta prosila za prepoved letenja nad svojim domom. Ta naj bi trajala tri mesece.

In ker sta to William in Kate, so jima oblasti odobrile prošnjo, izjema je le za zasebni helikopter kraljice Elizabete II. in pa za letala ali helikopter za nujne primere. Odkar se je mlada družina povečala še za enega člana, malo princeso Charlotte, večino časa preživi v svojem novem luksuznem domu Anmer Hall v Norfolku. Za tako drastičen ukrep pa sta se William in Kate odločila zaradi paparacev, ki niso spoštovali dogovora in so poskušali fotografirati dveletnega princa Georga ter ga pri tem tudi ogrozili. Poleg tega želita, da bi njuna družina v miru uživala prazničen čas, ne da bi vseskozi trepetala, kje se bo pojavil kdo, ki jih bo poskušal fotografirati.

Po toliko letih zaljubljeni pogledi

Spoznala sta se daljnega leta 2001 na univerzi St. Andrews in iskrica naj bi takoj preskočila. Poročila sta se leta 2011 in iskrice so še vedno. To je videti tudi s skupnih fotografij, ki nastanejo na uradnih dogodkih, ki se jih morata seveda oba udeleževati. Vsako njuno skupno pojavljanje v javnosti seveda pritegne veliko pozornost in strokovnjaki oba analizirajo do zadnje podrobnosti – od tega, kaj imata oblečeno, do tega, kako se vedeta drug do drugega. Vsi pa so si edini, da sta zagotovo eden lepših mladih kraljevih parov. Oba sta stara 33 let in vedno povsem sproščena. Na številnih fotografijah je videti, kako si izmenjujeta nežne poglede, kar pomeni, da sta tudi izjemno povezana. Veliko pozornosti sta pritegnila, ko sta se udeležila prireditve ob svetovnem dnevu duševnega zdravja. Ob tej priložnosti je vojvodinja Kate spet dokazala, da je prava umetnica v recikliranju že nošenih oblačil. Na sebi je črno-belo obleko modne hiše Tory Burch, ki jo je enkrat že imela oblečeno, in sicer lani na službeni poti po Novi Zelandiji.

Živita kot normalen par

Princ William in vojvodinja Kate se trudita biti normalen par. Vsaj za štirimi zidovi. Veliko stvari postorita sama, tudi povsem običajne, kot je priprava jutranje kave, William pa si toast popeče kar sam. Kate gre rada v lokalno trgovino po nakupih in sosedje pravijo, da je izjemno prijetna in prijazna. Edina stvar, ki je drugačna, so varnostniki, ki jo spremljajo s primerne razdalje.

Priporočamo