Yolanda Hadid: Tudi pri 53 je videti fenomenalno

Yolanda Hadid: Tudi pri 53 je videti fenomenalno (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
9. 8. 2017

Yolanda Hadid ima 53 let in videti je fenomenalno. Ni čudno, da sta taki tudi njeni hčerki, trenutno med najbolj vročimi manekenkami, Gigi in Bella Hadid ...

Tudi Yolanda je bila nekoč manekenka, in to bi lahko bila še danes. Prav nič ji ni treba zavidati slavnima hčerkama, ki kraljujeta na modnih pistah. No, morda ni več zvezdnica modnih revij, a Yolanda je blestela v resničnostnem šovu Real Housewives: Beverly Hills. Res pa je tudi, da Yolanda sprva ni želela, da se njeni hčerki ukvarjata z manekenstvom, vsaj ne pred 18. letom.

''Bila sem proti, da bi pred 18. letom moji hčerki sprejeli kakršnokoli vabilo na modno revijo. In moje mnenje je, da sta zaradi tega močnejši. Prav sem ravnala,'' pravi Yolanda danes. 21-letna Gigi je sicer pozirala že pri dveh letih, a je mama pozneje to ustavila. Želela je, da imata njeni hčeri normalno otroštvo. Na sceno je Gigi ponovno prišla leta 2012, ko je postala Guessov obraz leta, naslednje leto pa je dva meseca pred polnoletnostjo podpisala pogodbo z IMG models. Leta 2014 je prvič sodelovala na tednu mode v New Yorku. Istega leta je pogodbo z IMG models podpisala tudi njena sestra Bella, agenciji pa se je pridružil tudi njun brat Anwar. Yolanda zatrjuje, da svetovni uspeh njenih hčerk ni pokvaril in da sta še vedno zelo skromni in normalni dekleti.

Yolanda in Mohamed Hadid sta bila poročena med letoma 1994 in 2000, v tem času so se jima rodili hčerki Gigi in Bella ter sin Anwar. A njuna ljubezen ni zdržala in Yolanda je postala bogata ločenka, njeno bogastvo ocenjujejo na 45 milijonov dolarjev. Po rodu je Nizozemka, bila pa je znana televizijska voditeljica. Leta 2011 se je poročila s skladateljem Davidom Fosterjem, a sta se letos ločila. Prav Mohamed je svojo bivšo soprogo spoznal z Davidom. Nekdanja zakonca sta namreč ostala dobra prijatelja in se velikokrat družita skupaj s svojimi otroki. Leto po poroki je Yolanda zbolela za limsko boreliozo in kmalu bo izšla knjiga o njenem boju s to boleznijo.

Yolanda ima na Instagramu več kot dva milijona sledilcev in oboževalcev, saj je zelo aktivna pri objavljanju slik in vedno znova navduši s svojim videzom.

Sandra Bratuša