Zadnja želja princese Diane za sina Williama je njeno maščevanje Charlesu iz groba

Zadnja želja princese Diane za sina Williama je njeno maščevanje Charlesu iz groba (foto: Profimedia) Profimedia
9. 11. 2020

Priljubljena princesa je tragično umrla leta 1997 in ne bo imela priložnosti videti trenutka, ko bo njen sin William posal kralj.

Od njene smrti je minilo 23 let. Njen bivši mož, princ Charles, še vedno čaka svoj trenutek, ko bo postal kralj. Čedalje glasnejše pa so govorice, da bo kraljica Elizabeta od svojega sina zahtevala, naj krono preda sinu Williamu.

V tej luči so tuji mediji spet spomnili na izjavo princese Diane. Njena želja naj bi bila, da prav William postane kralj namesto Charlesa, poroča InTouch Magazine in se pri tem sklicuje na vir z britanskega dvora.

Tudi sama je namignila, da je to njena želja, in sicer v intervjuju, ki ga je dala leta 1995. Takrat je podala šokantno izjavo, saj je rekla, da Charles ne bi smel postati kralj.

"Charles se počuti zelo negotovo zaradi anket, ki kažejo, da je William med Britanci precej priljubljenejši od njega. Dobro ve, da se tega zaveda tudi kraljica. Zato se boji, da bi se lahko Dianina želja uresničila," je dejal prej omenjeni vir, ki je še dodal, da bi to lahko bilo Dianino maščevanje Charlesu iz groba.