Zahvalni dan sta princ Harry in Meghan preživela v Ameriki, paparaci pa za zdaj niso prišli do fotografij ljubke družine

Zahvalni dan sta princ Harry in Meghan preživela v Ameriki, paparaci pa za zdaj niso prišli do fotografij ljubke družine (foto: Profimedia) Profimedia
8. 12. 2019

Družinski prazniki so vedno zapleteni in kraljeva družina pri tem ni nobena izjema.

To še posebej velja za kraljevo družino; družina Meghan Markle živi v Ameriki, kar pomeni, da če želi Meghan nekaj kakovostnega časa preživeti z svojo mamo, Dorio Ragland, jo mora obiskati čez lužo. In Meghan ter princ Harry sta prav to storila letos za Zahvalni dan in kraljeva družina je podprla njuno odločitev.

Vir je povedal, da par preživlja čas z Meghanino mamo v varni hiši, ki jim ponuja zasebnost pred vsemi radovedneži, ki bi želeli vedeti, kje v Ameriki se nahajajo. Doria živi na območju L.A., kjer jo je Meghan na skrivaj obiskala v začetku letošnjega leta.

Letos je bilo veliko govoric v zvezi z odnosi med princema ter Kate in Meghan. A zdi se, da bo štirica še vedno hodila skupaj na dogodke, vsaj da bodo s tem osrečili kraljico. Na Remembrance Day, na zadnjem dogodku, na katerem so bili skupaj, so na videz pokazali urejene odnose.

Opravili so svojo dolžnost in v imenu družine počeli vse, kar je bilo potrebno, in to je bilo to. Toda med njimi je prepad, kar ljudje težko prebavljajo, saj si vsi želijo, da bi bili med seboj bolj enotni.

Priporočamo