Zakaj Gibonni ni prišel v oddajo posvečeno pokojnemu Oliverju Dragojeviću?

Zakaj Gibonni ni prišel v oddajo posvečeno pokojnemu Oliverju Dragojeviću? (foto: arhiv Nova) arhiv Nova
14. 11. 2018

Hrvaški glasbenik Oliver Dragojević in Zlatan Stipišić Gibonni sta bila izjemno povezana, zato je številne presenetilo, ker se kljub povabilu ni pojavil v oddaji A strane, ki je bila posvečena pokojnemu glasbeniku.

Zlatana Stipišića Gibonnija so na hrvaški nacionalni televiziji čakali vse do zadnje minute, a se na koncu ni pojavil v oddaji A strana, saj mu je načrte prekrižala viroza.

"Nepredvidljivi virusi," se je gledalcem opravičil Gibonni, ki mu je bilo izjemno žal, da ni uspel priti v oddajo, ki je bila posvečena njegovemu velikemu glasbenemu prijatelju Oliverju Dragojeviću.

"Moral bi izvesti skladbi Brod u boci in U ljubav vjere nemam, vse je bilo pripravljeno, a viroza je bila žal močnejša. Imel sem vročino 38,7, na HTV so me čakali do zadnjega, a nikakor nisem mogel priti, ujela me je neka zares zoprna tridnevna viroza in to ravno v času snemanja in zares mi je žal, da nisem uspel priti," je še dodal Gibonni, ki na vseh svojih koncertih nekaj pesmi posveti pokojnemu Oliverju, ki ga izjemno pogreša.

Priporočamo