Zakaj je ameriška policija potrkala na vrata princa Harryja? To se je izvedelo šele pred kratkim!

Zakaj je ameriška policija potrkala na vrata princa Harryja? To se je izvedelo šele pred kratkim! (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2021

Šele zdaj, dva meseca po smrti princa Philipa, se je izvedelo, kako je žalostna novica prišla do njegovega pravnuka princa Harryja in Meghan Markle.

Na vrata Harryjevega doma je namreč morala potrkati policija! Po telefonu ga niso mogli zbuditi, saj se na klice ni oglašal, zato so uslužbenci ameriškega veleposlaništva v Londonu poklicali urad šerifa v okrožju Santa Barbara. Prosili so jih, naj k Harryju pošljejo policiste.

To so tudi naredili - policisti so princu sporočili, naj vrne klic ameriškemu veleposlaništvu. A vrat nista odprla Meghan ali Harry, temveč osebje razkošne vile, ki je nato zbudilo princa in mu sporočilo žalostno novico o smrti njegovega dedka.

Zaradi tega dogodka tuji tabloidi sklepajo, da so odnosi med Harryjem in ostalimi člani kraljeve družine napeti, saj ga ni poklical nihče od njih in mu osebno sporočil žalostno novico. No, možno pa je tudi, da je Harry pred spanjem utišal zvonenje svojega mobitela. V vsakem primeru je poskrbel za malce razburjenja, kajne?

Priporočamo