Zakaj je bila izbrisana ta fotografija Meghan Markle?

Zakaj je bila izbrisana ta fotografija Meghan Markle? (foto: Profimedia) Profimedia
13. 12. 2018

Britanski modni svet je na svojem Instagramu po nedavni podelitvi nagrad objavil fotografijo vojvodinje Meghan Markle in jo nato tudi hitro umaknil iz svojega profila. Zdaj pa se številni sprašujejo, kaj je bilo spornega na fotografiji, da so jo morali umakniti?

Britanska vojvodinja Meghan Markle je vse presenetila, ko se je povsem nenapovedano pojavila na podelitvi britanskih modnih nagrad v Londonu. Uradni fotograf je tekom večera v svoj objektiv ujel vojvodinjo sredi pogovora z nagrajeno modno oblikovalko modne hiše Givenchy, Clare Waight Keller, in igralko Rosamund Pike. A že prav kmalu po objavi, je omenjena črno-bela fotografija izginila z uradnega Instagram profila Britanskega modnega sveta.

Številni se sprašujejo, zakaj nekaj je izginila omenjena fotografija in kaj nekaj je na njej tako spornega, da je bila že kmalu po objavi umaknjena. Morda je sporno to, da je fotografija preveč sproščena ali pa so kraljico zmotili črni nohti vojvodinje Meghan Markle. 

Fotografija, ki je sicer prav ljubka, pa še vedno kroži po svetovnem spletu, zato si jo lahko tudi sami ogledate in presodite, zakaj nekaj je bila izbrisana.