Zakaj je prijateljstvo med Meghan Markle in Priyanko Chopra na preizkušnji?

Zakaj je prijateljstvo med Meghan Markle in Priyanko Chopra na preizkušnji? (foto: Profimedia) Profimedia
1. 3. 2019

Po tem, ko lepa igralka Priyanka Chopra ni prišla na zabavo ob prihodu otroka, ki so jo v New Yorku pripravile Meghanine prijateljice, so se v javnosti pojavila ugibanja, da si Meghan in ena od najlepših žensk na svetu, Priyanka, nista več blizu. 

Njuno prijateljstvo izhaja še iz Meghaninih igralskih časov, Priyanka pa je bila tudi na njeni poroki s princom Harryjem. A v zadnjem času sta se prijateljici oddaljili.

Priyanko naj bi prizadelo to, da se Meghan, čeprav je bila povabljena, ni udeležila njene poroke z Nickom Jonasom decembra v Indiji, ravno to pa naj bi bil razlog, da je Priyanka sklenila, da ne bo prišla na zabavo ob skorajšnjem rojstvu vojvodininega prvega otroka, ki je bila v New Yorku.

Priyanka Chopra

Čeprav je Priyanka bila na seznamu vabljenih, je našla izgovor - svojo odsotnost je opravičila s številnimi pomembnimi poslovnimi sestanki v Los Angelesu zaradi knjige, ki jo namerava izdati. Viri blizu njej pa trdijo, da se pravi razlog skriva v tem, da Meghan ni prišla na njeno poroko.

"Njunega prijateljstva bo hitro konec, če se Meghan ne opraviči. Priyanka je mednarodna zvezda, ki je v svetu verjetno bolj poznana kot Meghan. Ker ni prišla na njeno poroko, Priyanka misli, da je Meghan tako pokazala, da je ne spoštuje in da ne spoštuje njunega prijateljstva," je razkril vir. Videli bomo, kako se bo ta zadeva razpletala naprej.