Zakaj je Melania Trump nosila velik bel klobuk?

Zakaj je Melania Trump nosila velik bel klobuk? (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2018

Ameriška prva dama Melania Trump nikoli ne razočara s svojimi modnimi kombinacijami in tudi ob obisku francoskega predsedniškega para v ZDA ni bilo nič drugače.

Melania Trump je tokrat navdušila s popolnoma belo modno kombinacijo, ki je vsem jemala dih, svojo podobo pa je dodatno poudarila s klobukom. Številni so se strinjali, da se po eleganci lahko kosa z nekdanji prvo damo, Jackie Kennedy, ki je veljala za pravo modno ikono.

Tudi Melania Trump ne zaostaja veliko, s svojimi modnimi izbirami navdušuje modne kritike po vsem svetu in vsakič znova preseže samo sebe.

So se pa številni spraševali, kako to, da se je Melania Trump odločila nositi klobuk? In ob odsotnosti ustrezne razlage, so si oboževalci prve dame na socialnih omrežjih stvari razložili po svoje. Številni so bili tako mnenja, da se je Melania tako odločila, da bi se lahko nekoliko skrila pred ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom. Spet drugi so bili mnenja, da je to naredila zato, da je Donald Trump ne bi mogel poljubiti, če bi kaj takega poskušal v javnosti. Vsekakor se zdi, da so bili v razlagah zelo duhoviti. 

Oddaljenost med Melanio in Donaldom je bila tokrat še posebej opazna. Francoski predsedniški par Emmanuel in Brigitte Macron sta se ves čas držala za roke in bila na sploh izjemno ljubeča drug do drugega, pri ameriškemu paru pa kaj takšnega ni bilo opaziti. Vse se zdi, da so nedavne afere nekoliko zamajale njun odnos, a verjamemo, da bosta prav vse nesporazume uspela zgladiti.

Priporočamo