Zakaj je princesa Diana torbico vedno prislonila na svoj dekolte?

9. 7. 2022
Deli
Zakaj je princesa Diana torbico vedno prislonila na svoj dekolte? (foto: Profimedia)
Profimedia

Princesa Diana je bila vse do svoje smrti modna ikona, še dan danes pa ženske po vsem svetu pri njej iščejo modni navdih.

Princesi Diani so paparaci sledili na vsakem koraku in njen modni slog je moral biti ves čas brez napake. Paparaci so le čakali, da bo naredila en nepravilen gib in morda pokazala delček preveč gole kože.

Diana je imela zato svoj trik, ki ji je pomagal, da je vedno vse ostalo na pravem mestu. Kadarkoli je nosila obleko, ki je imela bolj izrazit dekolte, je svoj dekolte pri odhodu iz avta vedno pokrila s svojo malo večerno torbico.

Modna oblikovalka Anya Hindmarch, ki je s pokojno princeso Diano velikokrat sodelovala je za Daily Mail pred časom dejala: "Z Diano sva se vedno smejali, ko sva kreirali torbice, Diana jih je imenovala kar dekolte torbice. S temi malimi očarljivimi torbicami bi si tako vedno pomagala, da je njen dekolte ostal skrit pred radovednimi pogledi in fotografskimi objektivi."

Diana je veljala za prav modno ikono, ki je imela izjemno prefinjen modni stil, tako kot vojvodinja Meghan Markle, pa je tudi princesa Diana občasno rada kršila kraljeva pravila.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave