Zakaj je propadel prvi zakon Ashtona Kutcherja?

Rebel Yell Spring Launch Party, Kitson, Beverly Hills, California. Demi Moore and Ashton Kutcher Please Byline@Juan Rico --- Ashton Kutcher, Demi Moore --- - 310-276-9202, Image: 17897061, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA.. (foto: Profimedia Profimedia, Backgrid Usa..) Profimedia Profimedia, Backgrid Usa..
Vir: Nova
14. 5. 2019

Hollywoodska igralka Mila Kunis se je razgovorila o tem, zakaj je propadel prvi zakon njenega soproga Asthona Kutcherja. 

Bil je poročen z nekoliko starejšo Demi Moore … Čeprav sta se igralka Demi Moore (56) in Ashton Kutcher (41) ločila že leta 2013 in je kasneje našel srečo z Milo Kunis (35), ga vsi še vedno povezujejo s prvo soprogo. Tudi Milo vedno sprašujejo o moževi nekdanji soprogi, zato je v nekem intervjuju tudi spregovorila o tej temi. »Imela sta povsem normalno zvezo in vzgajala sta tri njene otroke. To je bilo družinsko življenje dveh ljudi, ki sta se imela rada. In ne glede na to, da je bil Ashton veliko mlajši, je Demijine tri hčerke preprosto oboževal,« je povedala Mila. Še danes je Ashton v kontaktu z Rumer (30), Scout (28) in Tallulah (25), ki jih je Demi dobila v zakonu z Bruceom Willisom (64).

Ashton in Demi sta bila poročena kar devet let. Ko pa je njun zakon razpadel, je bil Ashton tako zelo potrt, da se je za teden dni umaknil v planine. Želel je biti sam s seboj in si odgovoriti na vsa možna vprašanja in dvome, ki so se mu pletli po glavi. Čeprav ne deluje kot tip moškega, ki bi ga razpad zveze lahko pripeljal do živčnega zloma in bi se potem zatekel k hrani ali celo alkoholu, ločitve ni najbolje prenesel. Kasneje je povedal, da je imel v hišici, v katero se je zatekel pred svetom, samo vodo, vrečke s čajem in beležko. »Ko sem se po ločitvi odpravil v planine, s seboj nisem vzel ne pijače ne hrane.

Samo vodo in čaj za teden dni. Takrat nisem mogel govoriti z nikomer. Tudi telefon in računalnik sem pustil doma,« je povedal Ashton. »Drugi dan osame sem začel halucinirati, kar je bila ena bolj neverjetnih izkušenj. Nato sem v beležko zapisal ime vsake osebe, s katero sem imel zvezo. In če sem se spomnil, da sem imel s katero med njimi kakšne nerazčiščene odnose, sem ji napisal pismo. Po tednu dni sem pisma tudi razposlal.« Kasneje Ashton ni nikoli razkril, kakšni so bili odzivi nekdanjih deklet na pisma, ki so jih prejela. A pomembno je to, da se je sam po vsej tej izkušnji v gorah bolje počutil.

Več kot leto dni je čakal, da bo Demi naredila prvi korak in vložila zahtevo za ločitev. Nato Ashtonu je prekipelo, bil je sit zavlačevalne taktike svoje soproge, zato se je odločil, da vloži zahtevo za ločitev.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia