Zakaj Kate Middleton v prihodnjih mesecih ne bom videli v javnosti?

Zakaj Kate Middleton v prihodnjih mesecih ne bom videli v javnosti? (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2018

Vojvodinja Kate Middleton se v prihodnjih mesecih ne bo pojavljala na protokolarnih dogodkih, saj si bo po tretjem porodu vzela nekaj časa za počitek in se povsem posvetila družini.

Kate Middleton se je prvič po porodu v javnosti pojavila na poroki princa Harryja in Meghan Markle, v prihodnjih mesecih pa je ne bomo kaj veliko videvali, sploh pa ne na uradnih protokolarnih dogodkih.

"Ženske iz kraljeve družine se po porodu tradicionalno za 6 mesecev umaknejo iz javnosti in si vzamejo porodniški dopust," je za Daily Mail pojasnil kraljevi biograf Duncan Larcombe in dodal, da se kraljeva poroka tukaj ne upošteva, saj je šlo v tem primeru za družinski in ne javni dogodek.

Kate je princa Louisa rodila 23. aprila in zato je zdaj 6 mesecev ne bomo videli na protokolarnih dogodkih."Če Kate želi, je lahko doma vse do oktobra," je še dodal Larcombe.

Britanski mediji namigujejo, da bi Kate utegnila narediti manjšo izjemo, saj pričakujejo, da se bo pojavila na uradnem praznovanju rojstnega dne kraljice Elizabete.