Zakaj Meghan Markle in Kate Middleton v času nosečnosti nosita tako kratka krila?

Zakaj Meghan Markle in Kate Middleton v času nosečnosti nosita tako kratka krila? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 11. 2018

Kraljeve dame morajo na britanskem dvoru upoštevati številna pravila oblačenja, v času nosečnosti pa smo že večkrat videli, da sta imeli Kate Middleton in Meghan Markle izjemno kratka krila.

Meghan Markle in Kate Middleton morata na britanskem kraljevem dvoru upoštevati ševilna pravila, ki jih narekuje kraljeva tradicija. To pomeni, da nikoli ne smeta imeti na rokah laka v živahnih barvah, prav tako naj bi imeli vedno pokrita ramena in nosili krila, ki segajo do kolen.

A v času nosečnosti smo lahko večkrat videli, da je bila Kate Middleton oblečena v krila, ki so bila precej krajša kot pa smo jih pri njej vajeni gledati in nič drugače ni zdaj, ko je noseča Meghan Markle, ki je s prvimi modnimi kombinacijami že naznanila, da bo v času nosečnosti večkrat pokazala svoje lepe noge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visit of Courtenay Creative in Wellington, New Zealand {October 29, 2018} 🎭🧚🏻‍♀️🎪 #meghanmarkle #princeharry

A post shared by ♡ Meghan Markle ♡ (@mrsmeghanmarkle) on

Številni se sprašujejo ali kraljevi dami s temi modnimi kombinacijami kršita kraljeva pravila. "Kraljeva palača je zelo dobro seznanjena s tem, kar oblečeta vojvodinji," je dejala modna oblikovalka Myka Meierm.

In zakaj se Kate in Meghan v času nosečnosti odločata za tako kratka krila? "Meghan si želi pokazati svoj trebušček, ker je njena postava izjemno drobna in vitka. A seveda si želi tudi to, da bi imela njena postava tudi v nosečnosti še vedno lepo obliko, zato si pomaga s kratkimi krili, kjer so v ospredju njene lepe noge in roke," je dejala modna oblikovalka  Cecile Reinaud. "To je odličen trik, ki ga je v času nosečnosti koristila tudi Kate Middleton in nikakor ne gre za kršenje kraljevih pravil."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arrival at Wellington International Airport, New Zealand {October 28, 2018} 👫👑📷 #meghanmarkle #princeharry

A post shared by ♡ Meghan Markle ♡ (@mrsmeghanmarkle) on