Zakaj Meghan Markle skoraj vedno hodi korak ali dva za princem Harryjem?

Zakaj Meghan Markle skoraj vedno hodi korak ali dva za princem Harryjem? (foto: Profimedia) Profimedia
29. 10. 2018

Kraljevi par, Meghan Markle in princ Harry, sta že vse od začetka razmerja na očeh javnosti. Številni pa so opazili, da Meghan skoraj ves čas hodi nekaj korakov za princem Harryjem. Le zakaj?

Meghan Markle in princ Harry veljata za zelo skladen par, ki tudi v javnosti ne zadržuje svojih čustev in se skoraj ves čas drži za roke.

Številni pa so opazili, da Meghan vedno hodi korak ali dva za svojim princem. Le zakaj? Strokovnjaki pojasnjujejo, da je to njen izraz spoštovanja do britanske monarhije.

To je že ustaljena praksa članov britanske kraljeve družine, da člani, ki so v družino prišli s poroko, hodijo nekaj korakov za ostalimi kraljevimi člani. "Kljub temu, da Meghan Markle trenutno na svoj način kaže spoštovanje do monarhije, to še ne pomeni, da Meghan ni razumela, da mora osebi modre krvi pokazati spoštovanje," je za Daily Mail pojasnil William Hanson.

To pravilo pa ne upošteva le Meghan Markle, tudi vojvodinja Kate Middleton hodi podobno, kakor tudi princ Philip, ki je vedno nekaj korakov za kraljico Elizabeto.

Priporočamo