Zakaj se je princ Harry po poroki tisočkrat zahvalil mojstru ličenja, ki je naličil Meghan Markle?

Zakaj se je princ Harry po poroki tisočkrat zahvalil mojstru ličenja, ki je naličil Meghan Markle? (foto: Profimedia) Profimedia
9. 8. 2018

Kljub temu, da je minilo že nekaj časa od poroke Meghan Markle in princ Harryja, pa poroka v javnosti še vedno močno odmeva.

Milijoni po vsem svetu so spremljali poroko princa Harryja in vojvodinje Meghan Markle, ki je bila 19. maja letos. Bivša hollywoodska igralka je na poroki navdušila v čudoviti beli obleki modne hiše Givenchy, njen obraz pa je bil zgolj minimalno naličen.

Za ličenje je bil zaslužen mojster ličenja Daniel Martin, ki je zdaj reviji InStyle razkril, kaj mu je po poroki dejal princ Harry. "Po poroki mi je ves čas govoril "hvala ti", neštetokrat se mi je zahvalil, da je bil videz Meghan Markle kljub ličilom videti naravno," je povedal Daniel.

Princ Harry že v cerkvi ni skrival, kako zelo mu je všeč obleka in make up Meghan Markle. Ko je prišla pred oltar ji je tiho dejal: "Čudovita si." Kraljeva pravila ličenja narekujejo, da morajo biti ličila v umirjenih barvah in da mora obraz delovati čim bolj naravno.