Zakaj se Meghan Markle in princ Harry selita ven iz Kensingtonske palače?

Zakaj se Meghan Markle in princ Harry selita ven iz  Kensingtonske palače? (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2018

Vsi so pričakovali, da se bosta princ Harry in Meghan Markle preselila v enega od apartmajev v kraljevi palači, a vse kaže, da od tega ne bo nič.

Številne je presenetila novica, da se princ Harry in Meghan Markle ne bosta preselila v luksuzno stanovanje, ki se že nekaj časa prenavlja v Kensingtonski palači.

Po poročanju Daily Maila se Meghan in Harry že v začetku prihodnjega leta selita v Frogmore Cottage, ki se nahaja blizu dvorca  Windsor.

Ob takšni novici so se pojavila številna ugibanja in kot vse kaže, so se odnosi na kraljevem dvoru nekoliko zaostrili. Princ Harry in princ William naj bi si bila že nekaj časa v laseh. "Harry in William naj bi si bila v laseh, zato sta se Harry in Meghan odločila, da bosta odšla iz palače in bosta živela v svoji hiši, tako bosta tudi bolj samostojna," je za The Sun dejal neimenovani vir.

Že dlje časa britanski mediji poročajo, da naj bi imela Meghan Markle težek karakter in da je zelo samosvoja in ob takšni odločitvi so se takšne govorice le še bolj okrepile.