Zakon Meghan Markle in princa Harryja pred veliko preizkušnjo

Zakon Meghan Markle in princa Harryja pred veliko preizkušnjo (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2019

Britanski kraljevi par princ Harry in Meghan Markle naj bi bila pod vse večjim pritiskom in številni se sprašujejo ali bo njun zakon sploh preživel.

Princ Harry in Meghan Markle sta vse od začetka njunega razmerja pod velikim pritiskom javnosti, po poroki pa je javnost še bolj neizprosna do njiju in jasno je, da jima britanski mediji nikoli ne dajo miru.

Nedavno sta praznovala že tretjo obletnico njune ljubezni, to leto pa je vse še toliko bolj sladko, saj je par v začetku maja prvič okusil čare starševstva. Strokovnjakinja za kraljevo družino Angela Mollard je nedavno za britanske medije razkrila, da bo ravno tretja obletnica za njiju najbolj kritična.

"V vezah so običajno tretje obletnice prelomne, saj se takrat konča slepa zaljubljenost in pari se začnejo soočati z realnostjo. Poleg tega pa je kraljevi par nedavno dobil tudi sina, kar je za njuno razmerje še večja preizkušnja, že tako ali tako pa njuna veza izjemno hitro napreduje, zato je vse skupaj še toliko bolj specifično. Dejstvo je, da nista mogla prav dolgo odlašati z naraščajem, saj Meghan in nič več rosno mlada," je razpredala Mollardova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan and Harry at The Lion King première, looking great together 💖 @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

"Če želita, da njun zakon uspe, potem morata biti močnejša od večine. To bo za njiju zelo težko in morala se bosta zelo potruditi, če želita, da jima uspe. Večina takšnim pritiskom ni kos, Meghan pa je nedavno tudi sama dejala, da ji ni vedno lahko," je dodala.

Mollardova je mnenja, da je zato prav to obdobje, ki je zdaj pred njima, presodno za njun zakon. "Upam, da jima uspe, a to vsekakor ne bo lahka naloga," je zaključila.

Meghan in Harry sta do zdaj uspela ohraniti svojo ljubezen in za zdaj se zdi, da jima prav nič ne more priti do živega.

Priporočamo