Zakonska kriza: Beckhamova se ločujeta

David Beckham si želi nazaj v Evropo, kjer bi rad končal nogometno kariero. (foto: Red Dot) Red Dot
Vir: Nova
29. 10. 2008
David in Victoria Beckham naj bi preživljala težke čase, saj nobeden izmed njiju ne najde časa, da bi se ukvarjal s partnerjem.

Par, ki se je iz Velike Britanije preselil v Los Angeles, kjer je David Beckham dobil novo službo, Victoria Beckham pa številne znane prijatelje, je zašel v krizo.

Nogometaš naj bi si namreč zelo želel, da bi se z družino spet vrnil na staro celino, medtem ko Victoria uživa v pozornosti paparacev, ki jih okrog njune vile kar mrgoli. »David se mora vrniti nazaj v Evropo, če želi nadaljevati uspešno nogometno kariero, Victoria pa se boji, da bi selitev ubila njuno družabno življenje,« je neki njun prijatelj zaupal časopisu Daily Star.

Govorice, da naj bi par razmišljal tudi o ločitvi, so se pojavile, ko je David v neki oddaji priznal, da je težko ohranjati prijetno zasebno življenje, če o njem vsak dan poročajo rumeni mediji. Hkrati je dodal, da se je že sprijaznil s tem, saj sta oba slavni osebnosti že od začetka njune zveze, in da vse le ni tako slabo.

»Ko imaš otroke, se spremeni celoten pogled na življenje. Zaradi njih zasledovanje paparacev lažje preneseš – včasih imaš res grozen dan za sabo, potem pa prideš domov in jih vidiš nasmejane ter tako pozabiš na vse tegobe, ki te trenutno težijo.«