Zaljubljenca Meghan in princ Harry dobila prva darila za dojenčka

Zaljubljenca Meghan in princ Harry dobila prva darila za dojenčka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
29. 10. 2018

Vojvodinja Meghan (37) in princ Harry (34) sta sporočila veselo vest, da bosta spomladi prihodnje leto postala starša. Par je trenutno na uradnem obisku po Avstraliji.

Par je trenutno na uradnem obisku po Avstraliji. Meghan se je pojavila v lepi beli obleki, skozi katero se je že malce videl nosečniški trebušček. Avstralcem se je še bolj priljubila, saj je oblekla belo obleko avstralske modne kreatork Kareen Gee, za katero je odštela 1.800 dolarjev. Par je dobil tudi prva darila za dojenčka, plišasto koalo in male čeveljce Ugg. Dojenček, ki bo prišel na svet, bo sedmi v vrsti za britanski prestol, naziv princ ali princesa pa bo dobil le, če bo kraljica Elizabeta II. spremenila pravilnik o plemiških nazivih.

Baje se bo v London preselila tudi Meghanina mama Doria (61), da bi bila bliže hčerki in bi ji tako lahko pomagala okoli otroka. Vojvodinja namreč ne želi imeti varušk in bi želela za dojenčka skrbeti sama. Doria pa je tudi že dala izjavo in pravi, da komaj čaka, da spozna svojega prvega vnuka ali vnukinjo. Ker pa Meghan ni v najboljših odnosih s svojim očetom Thomasom Markleom, iz Kensingtonske palače niso želeli dati izjave, kaj je rekel o hčerini nosečnosti.

Kraljevi par bo na uradnem potovanju kar 16 dni in vojvodinja bo imela v tem času kar 76 dogodkov, kjer se bo morala pojaviti. Poleg Avstralije bosta obiskala še Fidži, Tongo in Novo Zelandijo. V angleških medijih pa se seveda že pojavljajo ugibanja o tem, kako bo otroku ime. Prisegajo na imena, kot so Alice, Arthur, Philip, Victoria, Diana, Samantha … Meghan in Harry pa o tem ne dajeta izjav. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo