Žalostna zgodba Rolls Roycea v katerem se je na kraljevo poroko pripeljala Meghan Markle

Žalostna zgodba Rolls Roycea v katerem se je na kraljevo poroko pripeljala Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
30. 5. 2018

Na kraljevi poroki so bile vse oči uprte v prestižni Rolls Royce, v katerem se je na poroko peljala Meghan Markle v spremstvu mame Dorie Ragland. Le malokdo pa je vedel za žalostno zgodbo, ki jo skriva omenjeni jekleni konjiček.

Rolls Royce Phantom IV, v katerem se je na poroko peljala Meghan Markle, skriva žalostno zgodbo. Po poročanju Daily Maila se je v tem istem avtu pred 46 leti peljala Wallis Simpson, ko je odšla na pogreb svojega moža Edwarda VIII.

Britanska družba se je od začetka 20. stoletja precej spremenila, kralj Edvard VIII. je moral leta 1936 namreč abdicirati, da se je lahko poročil z ameriško ločenko Wallis Simpson.

V spornem avtu se je leta 1972 nesrečna Wallis peljala na pogreb, 19. maja letos pa se je Meghan Markle v njem peljala od hotela do kapelice St. Georga, kjer je dahnila usodni da s princem Harryjem.

V preteklih tednih so Meghan Markle številni primerjali s Wallis Simpson, saj sta obe Američanki in obe sta bili pred tem že poročeni. A, časi so se od takrat močno spremenili, Harryju se ne bo treba odpovedati ničemur, Marklova pa bo po mnenju številnih pomladila in modernizirala kraljevo družino.