Zasačeni med samozadovoljevanjem

Vir: Nova
31. 5. 2012

Najprej je bil videoposnetek vznesenega nogometaša Ronaldinha, ki je bil na motni sliki . . . Potem je užaljeno dekle manekena Tysona Beckforda na splet poslalo njegovo igranje s samim seboj. O temi so spregovorili še nekateri slavni.

Tyson Beckford je po objavi posnetka prostodušno priznal, da posnetek njegovega samozadovoljevanja, ki je prišel v javnost, ni nič posebnega. Enainštiridesetletni super uspešni model, čigar obraz in telo je za oglaševalske akcije najel tudi Ralph Lauren, se na posnetku poigrava sam s seboj med videoklepetom s stanovsko kolegico. Posnetek je dolg 45 minut, a Beckforda ni niti najmanj vznemiril.

»Seveda sem prizadet in žalosten, toda življenje gre naprej,« je po objavi posnetka v javnosti zapisal na Twitterju. In dodal mini komentar. »Le peščica se nas znajde v javnosti, ampak to počnemo vsi,« je zatrdil. Nato pa se še pošali na svoj račun. »Ni posebej seksi video,« je zapisal in to pospremil še s čustvenim simbolom za krohot. LOL in več torej. Posnetek naj bi na splet spravilo jezno Beckfordovo dekle.

V podobnem položaju se je nekaj mesecev pred tem znašel brazilski nogometni umetnik Ronaldinho, ki se je neprevidno posnel kar sam in posnetek shranil na računalniku. Nekdo od prijateljev ali soigralcev je to očitno vedel, izmaknil posnetek in ga objavil na YouTubu.

Objavljeni video je Ronaldinha spravil v veliko zadrego, nič lažje ni bilo njegovemu trenerju pri Flamengu, Vanderleiju Luxemburgu, ki se vprašanju brazilskih novinarjev o početju zvezdnika ni mogel izogniti.

»Jaz nimam nič s tem. To je Ronaldinhov problem. Ne morem nadzorovati tega, kar je na računalniku mojih igralcev. Lahko naredim le to, da se odmaknem, preden vse eksplodira,« je spretno dejal Luxemburgo in izzval smeh sedme sile.

O crkljanju samih sebe so pred tem z velikim zadovoljstvom govorili že Woody Allen, John Mayer in Dudley Moore.