Zayn Malik prevaral Gigi Hadid z ritasto maserko

17. 10. 2018 | Vir: Nova
Deli
Zayn Malik prevaral Gigi Hadid z ritasto maserko (foto: Profimedia)
Profimedia

Pevec Zayn Malik sicer ljubi manekenko Gigi Hadid, a se vseeno ni mogel upreti čarom privlačne maserke z veliko zadnjico …

Lepi pevec Zayn Malik (25) in ena najbolj zaželenih manekenk ta hip Gigi Hadid (23) sta letos junija ponovno obudila svojo ljubezen in svojo zvezo potrdila s selfijem na družabnem omrežju. Skupaj sta se tudi pojavila na naslovnici ameriške izdaje revije Vogue. A zdaj se zdi, da je njuno razmerje ponovno na preizkušnji. Spregovorila je namreč maserka, strokovnjakinja za holistično terapijo, Enrica Petrongari (41). Pravi, da se je seks tretma zgodil v stanovanju pevca.

"Bila sem zelo presenečena, saj ima Zayn lahko katerokoli dekle na svetu želi, poleg tega je njegovo dekle prelepo," pravi Enrica in dodaja, da sprva ni natanko vedela, kdo je Zayn, le to ji je bilo jasno, da je velika zvezda. "Dejal mi je, da ima rad ženske z velikimi zadnjicami, in ob njem sem se res dobro počutila. No, kmalu sem ugotovila, da hoče več kot le masažo. Skupaj sva spala takrat, ko je prekinil z Gigi Hadid, tako da je v bistvu ni prevaral," razlaga maserka.

"Prvi dan sva imela res le masažo. Ker je bil preveč utrujen za karkoli drugega. Dejal mi je, naj naslednji dan ponovno pridem. Takrat me je držal za roko in mi govoril, naj ne bom živčna. Res je, da je zelo privlačen in ima prekrasno telo, tudi njegove tetovaže so zelo seksi. Lahko si mislite, da sem bila šokirana, ko je pokazal zanimanje zame."

Malik in maserka sta si izmenjala telefonski številki in si začela pošiljati seksi sporočila. "Napisal mi je, da ni v zvezi in da mu je všeč moja rit. Prosil me je za razne seksi fotografije in me poimenoval italijanska boginja." Maserka še pravi, da se je je Zayn kmalu naveličal in da po tistem nista več bila v stikih.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan