ZDA: Popoln sončni mrk je pritegnil tudi zvezdnike!

ZDA: Popoln sončni mrk je pritegnil tudi zvezdnike! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
8. 9. 2017

Zadnji avgustovski dnevi so bili v ZDA zelo razburljivi! Tam je bilo namreč mogoče opazovati popoln sončni mrk, ki so si ga ogledale tudi številne zvezde in pri tem neznansko uživale.

Tudi zvezdniki so ujeli zgodovinski trenutek!

Sončni mrk si je ogledal tudi ameriški predsednik Donald Trump z ženo Melanio in sinom Barronom. A čeprav na sliki vsi v nebo zrejo s posebnimi očali, si je, verjeli ali ne, predsednik v nebo upal pogledati tudi brez njih. Ali ima z očmi zaradi tega kakšne težave, pa mediji ne poročajo.

Tudi Kate Hudson je trenutno polno zaposlena s snemanjem novega filma z naslovom Sestri, zato si je sončni mrk ogledala kar na snemanju. Pri tem pa se ji je pridružila celotna ekipa, s katero se igralka odlično razume.

Igralka Kerry Washington je na dan sončnega mrka snemala nove dele serije Škandal. A ker se kljub delu ne ona in ne njeni sodelavci niso želeli odpovedati ogledu tega magičnega pojava, so si vzeli nekaj prostih uric, se odpravili na prosto ter se skupaj zazrli v nebo. Slike njihovega druženja pa je igralka pozneje objavila tudi na Instagramu.

Tudi pevka Lady Gaga je za nekaj trenutkov postavila mikrofon v kot ter se z družbo odpravila na vrh nebotičnika, kjer so se vsi skupaj zastrmeli v nebo in se prepustili čarom sončnega mrka.

Igralka Sarah Jessica Parker je več kot očitno sončni mrk opazovala nekje v naravi, a si pri tem ni pozabila natakniti sončnih očal, s katerimi je zaščitila svoje oči. Da naj pred gledanjem v sončni mrk ne pozabijo na zaščitna očala, pa je opozorila tudi svoje sledilce na Instagramu.

Igralka Olivia Munn si je sončni mrk več kot očitno ogledala med sprehodom s svojim štirinožnim ljubljenčkom. Da bi ob gledanju v nebo zaščitila tako svoje kot tudi kužkove oči, pa je obema nadela posebna zaščitna očala. Priznati je treba, da sta oba videti prav posrečeno, kajne?

Igralka Malin Akerman je sončni mrk spremenila v družabni dogodek in je zato na ta dan organizirala druženje s prijatelji, s katerimi so si "nenavaden, prelep in magičen sončni mrk", kot ga je označila, ogledali v družbi svojih malčkov.

Stilistka in modna oblikovalka Rachel Zoe je sončni mrk opazovala kar z vrta svojega doma, kjer so ji družbo delali njeni bližnji. A ker je gospa vedno in povsod urejena, si je tudi za to priložnost nadela lepo obleko, v kateri je bila tudi na prost dan videti elegantno.

T. A.