Zdaj je na dan prišlo, zakaj princ Harry in Meghan Markle v London nista pripeljala princa Archieja

Zdaj je na dan prišlo, zakaj princ Harry in Meghan Markle v London nista pripeljala princa Archieja (foto: Profimedia) Profimedia
16. 3. 2020

Med nedavnim obiskom Londona princ Harry in Meghan Markle nista s seboj pripeljala malega princa Archieja, a zdaj je javnost dobila odgovor, zakaj je bilo temu tako.

Britanska javnost si je želela, da bi Meghan Markle ob obisku Londona s seboj pripeljala tudi malega princa Archieja, a se to na njihovo veliko žalost ni zgodilo.

Ob tej novici naj bi bila izjemno razočarana kraljica Elizabeta, ki svojega pravnuka vidi zelo redko, a bi si želela, da bi bilo temu drugače. Sprva je bilo v javnosti slišati, da se je kraljevi par za takšno potezo odločil zaradi tega, ker ni želel, da bi mali Archie občutil napete družinske odnose, zdaj pa je jasno, da je za vse kriv koronavirus.

Kraljevi par si je želel malega princa zaščititi pred koronavirusom in ga ne izpostavljati virusu, ki se te dni širi po vsem svetu.

Za zdaj ni jasno, kdaj se bosta znova vrnila v London, njunega obiska pa bi se najbolj razveselila kraljica Elizabeta, ki ne skriva, da svojega pravnuka še kako pogreša.

Priporočamo