Zdaj je razkrito, kakšne so v resnici noge Kim Kardashian

Zdaj je razkrito, kakšne so v resnici noge Kim Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
29. 3. 2019

Ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian na svojih socialnih omrežjih ves čas objavlja do potankosti urejene fotografije, a njena resnična podoba je nekoliko drugačna.

Ameriška starleta Kim Kardashian že nekaj let bije bitko s psoriazo, zato je njena koža pogosto vneta, rdeča in srbeča. Njeni oboževalci pa imajo le redko priložnost videti Kim brez vseh filtrov in brez, da bi bile njene fotografije do potankosti računalniško obdelane.

Ko so jo papraci nedavno ujeli v Los Angelesu, je bilo tako mogoče videti, da so njene noge daleč od tistih, ki jih kaže na naslovnicah modnih časopisov in na svojih socialnih omrežjih. S tem seveda ni čisto nič narobe, le da bi si njeni oboževalci verjetno želeli, da bi Kim večkrat pokazala resnične fotografije in tako priznala, da se tudi sama spopada s povsem običajnimi težavami, ki jih imajo številni smrtniki.

Kim svojo kožo večino časa prekriva z velikimi količinami pudra, pod katerimi skriva vneto kožo, zato je le malo takšnih trenutkov, ko jo je mogoče videti povsem brez ličil in takšno kot je v resnici.