Zdaj je znano, kaj sta princ Harry in Meghan Markle za božič podarila princu Archieju

Zdaj je znano, kaj sta princ Harry in Meghan Markle za božič podarila princu Archieju (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2020

Princ Harry in Meghan Markle sta božične praznike slavila v Kanadi, kjer pa sta se več kot očitno zabavala.

Princ Harry in Meghan Markle sta naravnost uživala na božični večer, ko sta malemu princu Archieju podarila številna darila. Neimenovani vir je za Us Weekly razkril, kaj vse je dobil mali princ. "Archie Meghan in Harryju pomeni vse in ne moreta si pomagati, da mu ne bi podarila številnih daril. Za božič sta mu tako kupila številne knjige, lego kocke in bazen s plastičnimi žogami, kamor bo lahko princ skakal. Pri njima ne gre zgolj za ekstravagantna darila, želita si, da bi se mali princ predvsem zabaval," je dejal vir.

Na dan pa je prišlo tudi to, da mali princ ni niti najmanj sramežljiv. "Nekateri otroci so zelo sramežljivi, a to se ne more reči za Archieja, ki bo verjetno zelo družaben, zelo rad vidi, ko se ga zabava in zelo uživa v interakciji z ljudmi. On gre k prav vsakemu, brez da bi jokal ali delal kakšno večjo dramo," je še dodal isti vir in tako nakazal, da bo mali princ prav gotovo zelo družaben, kakršen je seveda tudi princ Harry, ki je v preteklosti še kako užival na številnih zabavah in oboževal lepo družbo.

Meghan in Harry sta božične praznike preživela v Kanadi, zdaj pa se počasi vračata v London, kjer ju čakajo nove kraljeve obveznosti.